3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Varto Tarım Müdürlüğü'nde gözaltı

Muş'un Varto ilçesinde yolsuzluk yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 İlçe Tarım Müdürlüğü görevlisi, çıkartıldıkları adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Tarım Müdürlüğü'ne vekaleten bakan F.A. ile kurumda veteriner hekim olarak çalışan H.İ. ve veteriner teknisyenleri H.K. ile C.Y., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayvanlarına küpe taktıran köylülerin Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı şikayet üzerine gözaltına alınan şahıslar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarıldı.

Burada Cumhuriyet Başsavcısı Esabil Kale tarafından ifadeleri alınarak, tutuklu yargılanmak talebiyle Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen şahıslar, sorgulamalarının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 11:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akin babacan IP: 87.234.209.xxx Tarih : 27.04.2009 09:30:56

Bence ilk önce il tarim müdürlugunden baslayin,,cünku her ilceyle temasta olan bir tarim müdurudir,,,beni akp getirdi kimse beni indiremez diyen tarim müdurunu iyi arastirin,,,3 sefer aciga alindi ginede orda duruyor ben buna bir anlam veremedim,,,lütfen yoksuksuzlara acimayin....medeni ve karayagiz  onu kurtarsinlar onlarinda parmagi var...medeni yimazin kayinlari  tarim  üzerinde neler yaptilar ve neler cektiler bir zahmet il tarim müdurule görusun ,,,   kendisi anlatsin  ..insallah hic kimsenin hakki yerde kalmaz......yeme mazlumun hakki cikar gözlerinde ,,,,,selamayleykümmmm