3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Varto'da 2009'da hedefler tuttu

VARTO'DA 2009 YILI YATIRIM PROĞRAMINDA HEDEF TUTTURULDU

Muş'un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, yol hizmetleri açısından 2009 yılı Köydes yatırım programında başarılı olduklarını, hedeflerini tutturduklarını açıkladı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Kaymakamı Yıldız, 100 kilometre stabilize ve 80 kilometre ise 1. kat asfalttın yapıldığını kaydetti.

2009 yılı yatırım programı kapsamında yeni yollar açtıklarını belirten Yıldız "Bu çalışma kapsamında turizm açısından önemli olan Büyük ve Küçük Hamurpet göllerimizin yollarını açtık ve tamamladık. Çünkü göllerimizin tanıtılması ve vatandaşlarımızın ulaşılması konusunda oldukça önemeli olduğunu biliyoruz. İlk defa 2009 yılında Hamurpet Gölleri 1. şenlikleri yapıldı. Bununla birlikte birçok grup köy yolumuzu genişleterek stabilize çalışmalarını yaptık. Stabilizede 100 kilometreyi tamamlayarak büyük bir sıkıntıyı çözmüş olduk. Hamurpet göllerimizin dışında ise Çaylar Bölgesi, Dallıöz köyü Nazı mezrası, Leylek ve Sazlıca köylerinde olmak üzere toplam 100 kilometre yol genişletme ve stabilize çalışmaları yapılarak tamamlandı. Birinci kat asfalt çalışmalarında ise 80 kilometre 1. kat asfalt yaptık. Biz bu yapılan hizmetlerimizi elimizden geldiği kadar sağlıklı yapılmasına ve uzun ömürlü olması hususunda titiz davrandık. Hedefleri tutturarak 2009 yılının başarı olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 17:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?