4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Varto'da kaza: 1 ölü

Muş'un Varto ilçesinden meydana gelen trafik kazasından 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görevli Tarım Danışmanı Serpil Duran Öklü (34), yönetimindeki 34 SS 515 plakalı otomobil ile ilçe merkezinden Çaylar köyü istikametine giderken, Güzelkent Durağı yakınlarında çöplükte ani olarak yola çıkan köpekten kaçmaya çalışırken aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç yoldan çıkıp şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada yaralanan ve Varto Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serpil Duran Öklü hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan 4 yaşındaki çocuğu İkra Öklü yaralandı. Yaralı çocuk Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın ardından Varto Kaymakamı Mehmet Yıldız olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra Devlet Hastanesi'ne geçti. İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanları ise arkadaşları için Varto Devlet Hastanesi'ne akın etti. Kazada hayatını kaybeden Serpil Duran Öklü'nün cenazesinin ambulansla memleketi Kırıkkale'ye gönderileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 20:46:19
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 10:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
savas yildirim IP: 87.95.48.xxx Tarih : 7.04.2009 13:49:03

BIZIM YÖREMIZ MUS KADAR GUZEL HIC BIR YER YOKTUR INSANLARI DESEN HERSEYI HERSEYI AMA MUSTA CAHIL INSANLAR KADAR HIC BI YERDE YOK CUNKU HAKLARINI SAVUNMAYI BILMIYORLAR NECMETTIN DEDE YINE SECILMIS O BU OYLARI HAK ETMIYOR MUS KISIN YOLLARI KÖYLULER YALVARMADAN KIMSE GELIP TEMIZLEMIYOR YALAN DEYIL DOGRU KONUSALIM SERPIL DURANADA BELKIDE YOLUN COK PIS OLDUGUNDAN DOLAYI SARAMPOLDAN CIKMIS BI YALAN HEMEN UYDURDUNUZ SAYGILARIMLA SAVAS YILDIRIM