3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Varto'da mezuniyet şenliği

Muş'un Varto ilçesinde Çok Programlı Lise Müdürlüğü tarafından mezun olan öğrencileri için geleneksel 2. Mezuniyet Gecesi Şenliği düzenlendi.


Varto Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Lise Müdürü Sabahattin Yurt, yaptığı konuşmada, öğrencilerini mezun etmenin gururu ve burukluğunu taşıdıklarını söyledi. Öğrencilerine ÖSS'de başarılar dileyen Yurt, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.


Sahnelenen tiyatro oyunu, okunun şiirler ve çalının müziklerle süren şenlik, mezun olacak öğrencilerin sahnede halay çekmesi ile sona erdi.
Varto Kaymakamı Mehmet Yıldız, şenlik sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada "Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü'müzün düzenlemiş olduğu şenlik fevkalade güzel idi. Öğrencilerimiz izin ÖSS öncesi güzel bir stres atma programı da oldu" dedi.


Çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Varto Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Gülşen Değer ve İlçe Emniyet Müdürü Haluk Demir tarafından verildi. Varto Çok Programlı Lisesi öğrencileri de okullarına katkıda bulunan Varto Kaymakamı Mehmet Yıldız'a bir hediye takdim ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 15:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?