3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Vergi denetmenleri iş başında

VARTO'DA VERGİ DENETMELERİ İŞ BAŞINDA

Muş'un Varto İlçe Mal Müdürlüğü vergi denetmenleri, seyyar satıcılara yönelik yürüttüğü denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İlçe merkezinde denetim yapan vergi denetmenleri, vergi levhası gibi resmi evrakları bulundurmayan seyyar satıcılar hakkında cezai işlem yaptı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren denetmen Alaattin Gümgüm, vergi kaybının önlenmesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Bundan böyle denetimlerini sıklaştıracaklarını da ifade eden Gümgüm, gerekli yasal zorunlulukları yerine getirmeyenler hakkında yasal işlem başlatacaklarını kaydetti.

Aydın ilinden Varto'ya zeytin getirip satan Gökhan Bilgen ise seyyar satıcı ise yapılan ikaz üzerine aracında bulundurulması gereken resmi belgeleri en kısa sürede temin edeceğini söyledi. Bilgen, hakkında tutanak tutulduğunu ifade etti.

VARTO'DA VERGİ DENETMELERİ İŞ BAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 22:32:04
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 22:32:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 88.252.100.xxx Tarih : 28.10.2009 08:24:43

Helal olsun eğer gerçekten denetlenip işlem yapılıyor ise. Ağrı'da Esnafın yarısı nerdeyse seyyar esnaf ama bazıları seyyar yeri kalıcı hale getirmiş ama maliye sadece seyrediyor. Bu seyyarcıların nerdeyse hepsi YEŞİL kartlı hiç bir güç bunları yerinden edemiyor. Normal esnaf kirası ve vergisini ödüyor.