3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Yardım isterken fenalık geçirdi

Muş Vali Yardımcısı Okan Leblebicier'i yardım talebinde bulunmak için ziyaret eden ve aniden fenalık geçiren vatandaş Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre kalp rahatsızlığı bulunan evli ve 3 çocuk babası Maşallah Yalvarıcı isimli vatandaş sağlık yardımı talebinde bulunmak üzere Vali Yardımcısı Okan Leblebicier'in makamına gitti. Bir süre içi bekledikten sonra Leblebicier'in makam odasına giren Maşallah Yalvarıcı aniden fenalaştı. 112 Acil Servis görevlilerinin ilk müdahalesi yapılan Yalvarıcı, ambulansla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Maşallah Yalvarıcı ile görüşme fırsatı bulamadan fenalaştığını söyleyen Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, "Bize yardım talebinde bulunmaya geldi. Zaten tanıdığımız bir vatandaştı. Zaman zaman kendisine vakıftan yardım ediyoruz. Hastaneden yardım istemek için yanıma geldi. Hastane yoğun bakıma almak istemiş. Kendisi de konuyu benimle görüşmek için buraya geldi. Salonda kısa bir süre bekledikten sonra odama çağırdım. Daha bir şey konuşamadan birden fenalaştı. Biz hiçbir şey konuşamadık. Muhtemelen merdiven onu etkilemiş olacak. Çünkü yanıma geldiğinden nefes alıp vermesinde bir gariplik vardı. 112 acil servis ekiplerine haber verildi ve buraya gelen ambulansla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. İnşallah şifa bulur" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 11:50:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?