26
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Yılan mağduru aileye kızılay desteği

Kızılay Muş Şube Başkanlığı, evlerinde yılanların yuva yapması sebebiyle geceleri dışarıda geçirmek zorunda kalan Arslan ailesine çadır, battaniye, giysi ve tüplü ocak yardımında bulundu. 

Kızılay görevlileri, Durugöze köyünde evleri yılanların istilasına uğradığı için traktör römorku içinde yatıp kalkmak zorunda kalan Arslan ailesine yardım malzemelerini teslim ettiler. Zor durumda olduklarını evlerine girmekten korktuklarını söyleyen Ahmet Arslan, "Altı çocuğum ve eşimle birlikte yaklaşık bir aydır geceleri römork üzerinde yatarak geçiriyorduk. Çünkü evimizde çok sayıda yılan yuva yapmış ve evimizin içerisinde dolaşıyorlar. Mecburen eşyalarımızı evin dışına taşıyıp sokakta sabahlıyorduk. Ancak Kızılay bize yardımda bulunarak çadır ve çeşitli yardımlarda bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ancak sonsuza kadar çadırda kalamayacağımız için geçici bir çözüm olarak çadıra yerleştik. Ne yapacağımızı şaşırdık" şeklinde konuştu. 

Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç ise ailenin sıkıntısını basın kanalı ile öğrendiklerini belirterek "Bu olayın ardından bizde Kızılay olarak harekete geçip ailemize ulaştık ve çeşitli yardımlarda bulunduk. Ailemizin barınma ihtiyacını karşılamak için görevli arkadaşlarımız çadır kurup ailemize teslim etmiş ve çeşitli malzemeler vermişlerdir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 12:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
caner bozkurt IP: 78.177.234.xxx Tarih : 3.08.2008 12:54:58

BU AİLEYE ACİLEN YARDIM EDİLMESİ LAZIM AKSİ TAKTİRDE BUNLARA BİŞEY OLURSA BU DEVLET BUNUN ALTINDAN KALKAMAZ ...