3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Yollarda bahar temizliği

KIŞ MEVSİMİNDE YOL TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Muş Belediyesi, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte şehir içerisindeki ana ve ara caddeleri çöplerden temizleyip tamamını yıkamak için çalışmalara başladı.

Şubat ayında olunmasına rağmen kente hakim olan bahar havasına belediye de temizlik yaparak eşlik etmeye başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin birlikte sürdürdüğü çalışmalarda şehirdeki kaldırım ve yolların tamamen yıkanacağı açıklandı. Temizlik çalışmalarının startını Belediye Meydanı'ndan veren ekipler, ilk olarak İstasyon ve Cumhuriyet caddeleri ile güzergah üzerindeki kaldırımları yıkadıktan sonra ara sokakların yıkanacağını açıkladılar.

Yıkama çalışması yapan ekiplerin yaklaşık bir ay süre ile temizleme çalışmalarını sürdüreceği açıklanırken, tüm çabaların daha temiz bir Muş için olduğu kaydedildi. Konu ile ilgili olarak açıklama yaban Belediye Başkanı Necmettin Dede, her yıl kış mevsiminin ardından tüm cadde ve sokakları ile kaldırımların tazyikli su ile yakındığını belirterek, "Bu yıl kış mevsiminde yağış fazla olmadı. Şubat ayında olmamıza rağmen bahar havası yaşanıyor. Her yıl kar çalışması yapığımız şu günlerde temizlik çalışmalarına başladık" dedi.

KIŞ MEVSİMİNDE YOL TEMİZLİĞİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:00:02
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 13:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?