3
Mayıs
2024
Cuma
BİLİM TEKNOLOJİ

Bilişimde dev adımlar

Muş'ta yaklaşık 7 yıl önce Casper'ın bayiliğiyle 40 metrekarelik bir alanda bilişim hizmetine adım atan System Bilişim, alanındaki kaliteli ve özgün hizmeti sayesinde bir kaç yıl içinde büyük bir çıkış yakaladı.

"Sektörde emin adımlarla ve hızla büyümeyi ilke edinen" System Bilişim 2002 yılında CASPER STORE'ye dönüşerek 100 metrekarelik mağazında hizmetini sürdürmeye başladı. Aynı dönemde 200 metrekare üzerinde de modern casper net cafenin açılışını yaptı.

Ve CASPER STORE son olarak bir süre önce 450 metre kare alan üzerinde bilgisayar, oem ürünler, elektronik, fotokopi, kopyalamla sistemleri, cep telefonu, büro malzemeleri, kırtasiye, telefon, telesis santral, kapalı devre güvenlik sistemleri ve kameralar ve diğer tüm son teknoloji ürünleriyle Muşlu bilişimseverlerin hizmetine girdi.

CASPER STORE, elektronik mühendisi, bilgisayar teknikeri 12 personeli ve 2 aracı ile sadece Muş'ta değil aynı zaman da Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bilişim meraklılarına en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyor.
.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 07:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?