4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Belediye'den konser

Van Belediyesi ve Van Musiki Derneği işbirliği ile hazırlanan Tasavvuf Müziği konseri, büyük beğeni ile dinlendi.

Belediye Başkanlığı bu yıl Ramazan ayının atmosferine uygun olarak bir konser düzenledi. Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda yapılan Tasavvuf Müziği konserine, yoğun ilgi gösterildi. Aynı konserlerin daha sonra tekrarlanacağı kaydedildi.

Van Musiki Derneği ile ortaklaşa düzenlenen konserde, hem solo hem de koro olarak ilahiler seslendirildi. Konser öncesi konuşan Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini belirterek, halkın ruhen huzur bulması için bu konserlerin devam edeceğini kaydederek, "Amacımız arkamızdan bir iz bırakmak, hayırla yad edilmektir.

Belediye olarak sadece yol, köprü yapmıyoruz, biz gönüller de yapıyoruz. Biz hiçbir zaman kültürü ihmal etmedik. Sosyal etkinliklere devamlı katkı sunduk ve sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Van Musiki Derneği Başkanı Murat Oto ise, belediye ile bu tür organizasyonları yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, Başkan Yenigün'e teşekkür etti ve devamı içinde destek istedi. Geceye, Vali M. Niyazi Tanılır ile birlikte kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser sonunda Belediye Başkanı Yenigün ve Dernek Başkanı Oto birbirlerine plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 02:23:53
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 20:47:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?