3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Zekai Ali Erez

Van’da hayırsever işadamı Zekai Ali Erez tarafından 25 engelli vatandaşa tekerlikli sandalye yardımı yapıldı.

Van Bedensel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen törenle Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Yalım Erez’in kardeşi Zekai Ali Erez’in gönderdiği 25 tekerlekli sandalye engelli vatandaşlara dağıtıldı.

İskele Caddesi üzerinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda düzenlenen törende konuşan Dernek Başkanı Abidin Kasapoğlu, törene protokolden kimsenin katılmamasının bedensel engelliler ve ailelerini üzmemesi gerektiğini söyledi.

Kasapoğlu, "Protokolden kimse gelmedi diye sakın üzülmeyin. 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla Ankara’ya gittim, orada da kimse bizimle ilgilenmedi. Onların canları sağolsun. Biz zaten devamlı boynu bükükleri oynuyoruz. Bizi her sene unutmadan hatırlayarak tekerlekli sandalye gönderen Zekai Erez’e teşekkür ediyorum. Geçen yıl 90 adet, bu yıl ise 100 adet sandalye yolladı. Bu bize yeter" diye konuştu.

Tören öncesi dernek üyesi gençler, söyledikleri türkülerle katılımcılara neşeli dakikalar yaşatırken, Başkan Kasapoğlu’nun konuşması ise Kız Meslek Lisesi öğrencisi Hülya Dargın tarafından el hareketleriyle işitme engellilere anlatıldı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar