3
Mayıs
2024
Cuma
EDREMİT - VAN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Tuşba Oteli

Otelimiz Van Gölü sahilinde,şehir merkezine 10 km. ve havaalanına 3 km. mesafede göle sıfır konumdadır. Otelimizde 63 adet oda mevcut olup, bunların 3 tanesi kral dairesi, 48 standart ve 12 adet aile odasından oluşmaktadır. Tüm odalarımızda; direk telefon,oturma grubu, minibar,tv, 2 adet ikiz yatak,tüm banyolarda; küvet,saç kurutma makinesi,ayaklı lavabo bulunmaktadır. Otelin bodrum katında bulunan 250 kişilik toplantı salonu,sauna ve Türk hamamı ile konuklarımıza ayrı imkanlar sunulmaktadır. Van Gölünün eşsiz maviliğinde yemek yiyebileceğiniz Teras ve Sahil restaurantlarımız ,Göl bar mevcut olup,24 saat oda servisi vermekteyiz. Akşamları arzu edildiğinde yöresel yemekler ikram edilerek yabancı gruplara özel yöresel müzik dinletisi ve yöresel folklör gösterileri sunulup Van orjini yaşatılmaya çalışılmaktadır. Otelimizin hemen önünde misafirlerimizin rahatlıkla yüzüp,güneşlenebileceği kumsalımız ve direk otel önünden Akdamar ve Çarpanak adasına tekne turları yapabileceğimiz iskele mevcuttur. Otelimizin en büyük amacı eşsiz Van Gölü mavisiyle doğanın ve tarihin bütünleştiği bir ortamda misafirlerimize rahat ve huzur içinde kısa bir süre bile olsa Van orjinini yaşatarak mutlu bir tatil geçirmelerini sağlamaktır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Van-Edremit Yolu, 12. Km Edremit / Van
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (432) 312 29 66
Faks :+90 (432) 312 28 58
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.