30
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - VAN

Yüzme ve dalış dersleri başlıyor

Absdiversclub Dalış Okulu Doğa ve Su Sporları Merkezi Sorumlusu Demet Şener, Van'da bu yılki yüzme ve dalış eğitimlerinin başladığını söyledi.

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan merkezde İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Demet Şener, çocuklar başta olmak üzere her yaşta bay ve bayan vatandaşlara dalış ve yüzme dersi verdiklerini belirtti. Ders sonunda 185 ülkede geçerli uluslararası ve okul tarafından duvar diploması verdiklerini ifade eden Şener, eğitimlerin bayan ve erkek eğitmenler eşliğinde verildiğini kaydetti.

Şener, eğitim merkezlerinde duş, soyunma odası ve dershanenin bulunduğunu belirterek, "Yetişkinler için her seviye tüplü dalış kursları, 15 dalda uzmanlık dalışı, dıscovery tanıtım dalışları, tecrübe dalışları, serbest dalış kursları, snorkelıng kursları, zıpkınlık balık avlama kursu, yüzme kursları, ilk yardım ve cankurtaran gibi eğitimler vermekteyiz. Çocuklar için ise 10 yaş üstü olanlara her seviyeye scuba dalışı, 8-9 yaş grubu çocuklara tüplü tanıtım dalışı, serbest dalış kursları, snorkelıng kursları ve yüzme kursları vermekteyiz. Bunlardan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız merkezimize gelerek veya internet adresimizden bilgi edinebilirler. Ayrıca merkezimizde satış standımız da bulunmaktadır. Her türlü dalış ve yüzme malzemesi satışı da yapılmaktadır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 15:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?