2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Balandı eşinden boşandı

Anavatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Reyhan Balandı ile eşi Ali Balandı, 14 yıllık evliliklerine anlaşmalı olarak son verdi.

Konuyla ilgili ortak bir yazılı açıklama yapan Milletvekili Reyhan Balandı ve eşi Ali Balandı, 27 Aralık 2005 tarihinde anlaşmalı olarak medeni bir şekilde evliliklerini sonlandırdıklarını bildirdi. Özel hayatın mahremiyeti gereği ve çocukların psikolojik olarak basında çıkan haberlerden olumsuz yönde etkilenmemeleri için boşanmayı duyurmanın doğru olmadığı düşüncesini taşıdıklarını belirten Reyhan ve Ali Balandı, bugün ulusal bir gazetede çıkan haberlerin manevi şahsiyetlerini tahkir ettiğini ve bu açıklamayı yapma gereği duyduklarını kaydetti. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Aramızda boşanma sürecinde hiçbir para alışverişi söz konusu olmadığı gibi evlilik süresince her iki tarafın edindiği mallar kendilerinde kalmak suretiyle mal paylaşımı dahi yapılmamıştır. Çocukların velayeti, eğitimleri Ankara'da devam ettiği için annededir. Bunun için bir bedel ödenmesi gibi çirkin bir iddia ve ithamlarla bizi karşı karşıya bırakan gazete tekzip edilmiş ve gazete hakkında yasal işlemler (ceza ve tazminat davası) başlatılmıştır. Çocuklarımızın anne ve babası olarak sorumluluğumuz gereği iyi ilişkilerimiz devam etmektedir."

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 14:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?