30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Belediyeden kırtasiye yardımı

Afyonkarahisar Belediyesi, Şehit Aileleri, Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi olan ailelerin çocuklarıyla, şehit emniyet personelinin çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu.

2006-2007 eğitim öğretim sezonunda kullanılmak üzere, içersinde tam teşekküllü kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantalarını, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Şehit Aileleri ve Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Bayram'a, ailelere ulaştırması adına teslim etti. Teslim töreninde konuşan Başkan Kaptan, "Belediye olarak, Afyonkarahisar şehit ailelerinin yavrularına bu eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle destek olmak, gerek ilköğretim gerekse lise eğitimi gören yavrularımıza kullanacakları kırtasiye malzemelerini tam teşekküllü olarak karşılamak için katkıda bulunmak istedik. Onlara destek olmak, en büyük görevimiz. Bu konuda Emniyet Müdürlüğü'nden bize 9 evladımız bildirilirken, Şehit Aileleri Derneği'nden de 24 evladımız bildirildi. Kahraman Türk Milleti için evlatlarını şehit vermiş elleri öpülesi bu ailelerimize, sabır ve selamet, şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Yavrularımızın en iyi şekilde eğitim görmeleri, devlete millete yararlı birer fert olması en büyük dileğimizdir" diye konuştu.
 
Şehit Aileleri ve Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Bayram, Başkan Kaptan'ın şehit ailelerine gösterdiği duyarlılığa dikkat çekerek, "Başkanımız, her fırsatta bizimle birlikte olmayı kendisine görev bilmiştir. Afyonkarahisar Belediyesi'ne şehit ailelerinin çocuklarına yönelik gösterdiği bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 18:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?