2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Bayram seferberliği

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde tüm izinlerin iptal edildiği ve bayram öncesi ile bayram için gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

Özellikle yiyecek, içecek satan işyerleri üzerinde duran zabıta ekipleri, vatandaşlara bozuk ve günü geçmiş gıda maddeleri satılmaması için yoğun çaba sarf ediyor. Ramazan Bayramı'nın temel yiyecekleri olan tatlı, et ürünleri, süt ürünleri ile sebze ve meyvelerin etiket ve gramaj kontrollerini yapan ekipler, yol güzergahındaki şekerciler, restoranlar ve dinlenme tesisleri üzerindeki denetimleri de sıklaştırıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi, vatandaşların bayramda eş, dost ve akrabalarını kolaylıkla ziyaret etmelerini sağlamak için, minibüs duraklarına da yazılı talimat gönderildi. Bu sayede tam kapasiteyle fazla nöbetçi araçların çalışması sağlanacak. Belediye otogarında da sıkı önlemler alınarak yolcuların düzenli bir şekilde seyahat etmeleri sağlanırken, Ramazan Bayramı süresince fırınlar ekmek üretimine devam edecek.

Vatandaşlar bayram süresince, otogarla ilgili şikayetlerini 214 34 85, temizlikle ilgili şikayetlerini 212 09 66, su arızası şikayetlerini 215 11 54, otobüslerle ilgili şikayetlerini 215 15 48, inşaat ve kanalizasyonla ilgili şikayetlerini de 214 42 55 numaralı telefonları arayabilecek. Vatandaşlar yangın ve afetler için ücretsiz olan 110, cenaze hizmetleri için de '188 Alo Cenaze' servisini arayacak.

,
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 17:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?