2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Eski gazeteciye ödül

Afyonkarahisar'da uzun yıllar boyunca gazetecilik yapan Hakkı Merdivenci'ye plaket verildi. Uzun yıllar boyunca Cumhuriyet Gazetisi'nin Afyonkarahisar temsilciliğini yapan Hakkı Merdivenci Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) düzenlediği yemek ile mesleğine veda etti.

Afyonkarahisar Polisevi'nde düzenlenen törene Vali Muzaffer Dilek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halit Çakır, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halim Sözbilir, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hacı Ali Tufan, İl Emniyet Müdürü Natık Canca ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Burada bir konuşma yapan Hakkı Merdivenci, Cumhuriyet Gazetesi'ne 40 yıl hizmet verdiğini belirtti. Merdivenci, AGC'ye düzenledikleri veda yemeğinden dolayı teşekkür etti.

Vali Muzaffer Dilek ise, Merdivenci'nin yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ifade ederek, "Biz olayları pembe gösteriyoruz, gazeteciler ise gri gösteriyorlar. Ancak sonunda aynı şeyleri söyleyebiliyoruz. Önemli olan da budur. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından Vali Dilek, Merdivenci'ye Cumhuriyet Gazetesi'nin plaketi ve teşekkür belgesi verdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 14:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali kehribar IP: 85.103.147.xxx Tarih : 1.01.2006 00:43:05
sevgili merdivenci,cümhuriyet gazetesine,afyon basınına verdigi hizmetlerin yanında türkiye genelindeki basın örgütlerinin tek bır çatı altında toplanması için yapılan çalişhalar da emegi vardır kendisini saygı ile andıgım neziihi demirkent ve ismail sivri gibi ustalarımızla birlikte çalıştı .eski bir cumhuriyet gazetesi muhabiri olarak bündan sonra ki yaşamında başarılar diliyorum.