30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kar altında havuz keyfi

Afyonkarahisar'ın şifalı sularıyla ünlü termal konaklama tesisleri, soğuk kış günlerinde akıl almaz görüntülere sahne oluyor. Sıfırın altında 5 derecede şort ve mayolarıyla kartopu oynayan tatilciler, kendilerini sıcak termal havuzlara bırakıyorlar.

Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 14. kilometresinde bulunan Thermal Resort Oruçoğlu Otel'e gelen tatilciler, hiç alışık olunmayan yöntemlerle tatilin tadını doyasıya yaşıyor. Çocuğu, genci, yaşlısı birçok tatilci önce otelin dış kısmında bulunan sıcak termal havuza yüzmeye giriyor, ardından da havuz kenarında bulunan karlara hücum ediyor.

Şort ve mayolarıyla kartopu oynayan tatilciler, dondurucu soğuğa adeta meydan okuyor. Mayolu olarak karda fazla kalamayan tatilciler, ısınmak için ise tekrar sıcak termal havuzlara dalıyor. Yaz aylarında güney sahillerinde tatil yapan vatandaşlar, kışın ise Afyonkarahisar'da hem karın, hem de şifalı kaplıca sularının nimetlerinden faydalanıyor.

Durumlarından oldukça memnun olduklarını ve hastalanmayacaklarını belirten otel müşterileri, "Zevk alarak tatil yapıyoruz. Ömrümüzde böyle yer görmedik. Karın yağması bir fırsat oldu. Oruçoğlu Otel'de hem yazı hem de kışı aynı anda yaşıyoruz. Bu bizim için çok iyi bir değişiklik oluyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 15:11:22
Güncelleme :20 Ocak 2006 Cuma 15:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?