30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kar hayatı olumsuz etkiliyor

Afyonkarahisar'da akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, kentte hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı sebebiyle Afyonkarahisar Belediyesi, Karayolları, Köy Hizmetleri ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri seferber oldu.

Şehiriçi ve şehirlerarası yollarda aksamaların yaşandığı ve birçok maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği Afyonkarahisar'da, sürücülerin zincirsiz olarak yola devam etmelerine izin verilmiyor.

Belediye ekipleri şehir merkezinde, Karayolları 31. Şube Şefliği ekipleri ise herhangi bir kazaya ve buzlanmaya meydan vermemek için Afyonkarahisar-Antalya, Afyonkarahisar-İzmir, Afyonkarahisar-Uşak, Afyonkarahisar-Ankara ve Afyonkarahisar-Kütahya karayollarında tuzlama çalışmaları yapıyor.

Yetkililer, özellikle Afyonkarahisar-Antalya karayolundaki Başağaç, Afyonkarahisar-İzmir karayolundaki Dumlu ve Afyonkarahisar-İstanbul karayolundaki Bayramgazi rampalarıyla Afyonkarahisar-Ankara karayolundaki Köroğlu Beli'nde sürücülerin dikkatli olması gerektiğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 12:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?