30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Lara'dan kuş gribi uyarısı

Afyonkarahisar'da konser veren pop sanatçısı Lara, hayranlarını coşturdu. Konserinde kuş gribi olaylarına değinen Lara, "tavuk ve yumurta yemeyelim" mesajı verdi.

Thermal Resort Oruçoğlu Otel'de vereceği konser öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, termal oteli çok sevdiğini ve çamur banyosuna girip masaj yaptırdığını söyledi. İlk defa bir termal otelde sahneye çıktığını belirten Lara, bundan sonra Afyonkarahisar'a daha sık geleceğini kaydetti.

Klip çalışmalarının devam ettiğini ve 5. klibini "Ada Sahilleri" isimli şarkısına çekeceğini ifade eden Lara, kuş gribiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunarak, "Özellikle kızım, ailem ve yakınlarıma tavuk yedirmiyorum, yememelerini tavsiye ediyorum. Lütfen yumurta da yemeyelim. Kırmızı et yiyelim" dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Lara, söylediği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü sanatçıya özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Şarkılarının büyük çoğunluğunu çocuklarla birlikte söyleyen Lara'nın konseri gece geç saatlere kadar devam etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2006 Cuma 11:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?