3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Tapu ve kadastrocular toplandı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da toplantı düzenledi. İhaleli kadastro çalışmalarının önemi ve çalışmalar hakkında yapılan toplantıya Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden Yunus Şen, Bölge Müdürü Erdoğan Büyükboyacı, Afyonkarahisar Kadastro Müdürü Etem İşler, Kontrol Mühendisleri Gönül Karaağaç, Benan Köksal, Kütahya, Tavşanlı, Dinar, Dazkırı, Emirdağ kadastro müdürleri ve kontrol mühendisleri katıldı.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 3 yıl içinde Türkiye'nin kadastrosunun bitirilmesini hedefliyor. Bu hedefe ulaşabilmek için Türkiye genelinde kadastro çalışmalarına, özel sektöre ihale edilmek suretiyle kadastro müdürlükleri ile birlikte girildi.

Buna göre Afyonkarahisar Kadastro Müdürlüğü bünyesinde İhsaniye 6, İscehisar 4, Sinanpaşa İlçesi'nde 9 köyde birinci grup ihaleli kadastro yapımına başlandı. Şuhut İlçesi'nde ise 11 köyde 2. grup ihaleli kadastro çalışması da devam ediyor. Afyonkarahisar Kadastro Müdürlüğü bünyesinde toplam 30 köyde kadastro çalışmaları yapılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 00:59:40
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 17:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?