2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Vali Dilek hafta sonu da boş durmuyor

Afyonkarahisar Valisi Muzaffer Dilek, yapımı devam eden eğitim ve spor amaçlı tesisler ve kültür varlıklarının restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Hafta içindeki yoğun çalışmalarına rağmen, hafta sonları da boş durmayan Vali Muzaffer Dilek, ilk olarak yeni içme suyu ile tanışan Bayat İlçesi'ne bağlı Çukur Köyü'ne gitti.

Vatandaşlarla bir süre görüşen Vali Dilek, köy okulu ile ilgili sorunların çözüleceğini ifade etti. Köyün içme suyu için 70 milyar lira harcama yapıldığını ifade eden Vali Dilek, geçen hafta 170 milyar liraya ihalesi yapılan Kuzören Köyü içme suyu şebekesinin de 2005 yılı içinde tamamlanmasından sonra il genelinde susuz köy kalmayacağını belirtti.

Vali Dilek sırasıyla, yapımı devam eden ve bu yıl içinde tamamlanması planlanan İscehisar İlçesi kapalı çim saha inşaatı, Sultandağı kapalı spor salonu inşaatı, Sultandağı anaokulu inşaatı; restorasyon çalışmaları devam eden Bayat Hükümet Konağı, Emirdağ İnkılap İlköğretim Okulu, Bolvadin Yanık Kışla, Sultandağı Sahip Ata Kervansarayı; restorasyonu tamamlanan ve tefriş işleri devam eden Afyonkarahisar Kültür ve Semt Evi ile kabul aşamasına gelmiş bulunan Afyonkarahisar Kalesi merdivenleri ve bu merdivenlerin başında yenilenen tarihi çeşmede de incelemelerde bulundu. Vali Muzaffer Dilek'e incelemeleri sırasında eşi Emine Dilek de eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 17:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?