30
Nisan
2024
Salı
KÜLTÜR/SANAT

Uyuşturucunun zararları tiyatroda

Afyonkarahisar Belediyesi'nin organize ettiği tiyatro gösterisiyle, uyuşturucunun zararları anlatılacak.

Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından sağlıklı bir nesil ve uyuşturucu maddeye hayır diyen bağımlıların olmadığı bir Türkiye için hazırlanan "Gençlik Çıkmazı" adlı belgesel, tiyatro ve film gösterisi 2 Şubat 2006 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda sahnelenecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, "Geleceğimiz olan gençlere sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Belediye olarak bunun gereği için böyle bir oyunu öğrencilerimize, gençlerimize izlettireceğiz. Geleceğimizi yok etmemek için onları bu tür uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak tutmalıyız. Çünkü Türkiye'nin geleceği onların elinde olacaktır" dedi.

Yönetmenliğini ve metin yazarlığını Abdullah Şahin'in yaptığı tiyatro gösterisi 2 Şubat günü saat 10.00, 11.00, 14.00 ve 15.00'de olmak üzere 4 defa sahnelenecek.

Öte yandan, aynı gün Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu'nun sahneye koyacağı "Ekmek Arası Hayat" adlı müzikli komedi oyununu Afyonkarahisar Belediyesi personeli için sergileyecek. 2 perde halinde sahnelenecek müzikli komedi oyunu saat 20.00'de yine Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 22:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?