20
Mayıs
2024
Pazertesi
KIZILÖREN - AFYONKARAHİSAR

Erol aday değil

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, 29 Mart 2009’da yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını bildirdi.

Erol, yaptığı açıklamada, bugüne kadar kendisini destekleyenlere teşekkür ettiğini belirterek, “Kızılören belediye başkanı olarak iki dönem görev yaptım. Bu sürede elimden geldiği kadarıyla hizmet etmeye ve kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım. Bugüne kadar beni destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Kızılören olarak tek istediğimiz tek aday çıkarıp, güçlü bir şekilde belediye başkanlığı görevine oturtmaktır” dedi.

BERABERLİK İÇİN ÇALIŞTIM
Bugüne kadar ilçede birlik ve beraberlik sağlamak adına çok çalışma yaptığını belirten Erol, bu seçimlerde tek aday olarak gidilmesinin Kızılören ve Kızılörenliler adına bir kazanç olacağını kaydetti. Erol; “Bu konuda çalışıyoruz. Beni bugüne kadar destekleyen kişinin adaylığı olduğu için 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday değilim. Bugüne kadar kendisi ve ailesi hep yanımda oldu. Bu dönem de ben onların yanında olarak desteğimi göstereceğim” dedi

odak
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 10:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus kara IP: 88.250.37.xxx Tarih : 4.12.2008 11:50:31

sayın Ahmet PEKŞEN le daha önceden yaptığım pazarlıktan dolayı aday olamıyorum diye bir açıklama yapabilirdin sayın Keşali Tıpan sıkıyorsa tekrar aday olsana Yoksa Hasan ULUSOY danmı ürktün.