22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIZILÖREN - AFYONKARAHİSAR

Kırmızı ışığa dikkat

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tedbir alıyor. Yılda beş defa kırmızı ışık ihlali yapanların ehliyetlerine el konulacak.



Ziyaretlerin yoğun olduğu ve bu sebeple de trafik kazalarının yoğun olduğundan dolayı Emniyet Genel Müdürlüğü bir takım tedbirler alıyor.

Kavşak noktalarında bekleyecek olan sivil ekipler kırmızı ışık ihlalini yapan sürücüleri ileride bekleyecek olan resmi ekiplere bildirecekler.

Şehir içinde ki kazaların birçoğunun ışık ihlalinden olduğunu belirten yetkililer sivil ekiplerimiz kavşak noktalarda olacak kırmızı ışık ihlali yapan sürücülerimizi biraz ilerde bekleyen resmi ekiplere bildirerek gerekli olan işlemi yapacaklar.

Amaçlarının kesinlikle ceza yazmak olmadığını söyleyen yetkililer “amacımız ceza yazmak değil sürücülerimizin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Özellikle özel günlerde ve bayramlarda şehir içi ve dışı trafiği yoğun oluyor.

Trafikte yeni yapılanmaya gidiliyor biz bu yapılanmada ki bazı yasaları, kaza riskinin olduğu bayram ve özel günlerden önce faaliyete geçirmek istiyoruz, denildi

afyon zafer
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 11:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?