19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Aydınspor'da hazırlıklar tamamlandı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Aydınspor'da 2. yarı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Takımın baştan aşağıya yenilendiğini belirten Basın Sözcüsü Suat Deniz, ikinci yarıya iddialı girdiklerini belirterek, "Teknik heyetin talepleri doğrultusunda istenilen her oyuncuyu renklerimize bağladık. Şu anda yeni oyuncularımızın uyum sorunu yaşamamsı amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın da desteği ile Aydınspor arzu edilen noktaya ulaşacaktır" dedi.

Pazar günü sahası bakımda olduğu için Turgutluspor ile oynanacak maçın İzmir Kemalpaşa'da ya da Aydın'da oynanacağını belirten Deniz, 9 puan değerindeki bu maçı alacaklarını belirtti.

İkinci yarıda bambaşka bir Aydınspor ile taraftarın karşısına çıkacaklarını belirten Aydınspor Basın Sözcüsü Suat Deniz, "Kaybedilecek her puanın telafisinin çok zor olduğu bir dönemdeyiz. Bu nedenle bizim için bütün maçlar final niteliğinde olacak" dedi.

Son olarak Karagümrükspor'dan Serdar ve Çaykur Rizespor'dan Fatih ile anlaşan Aydınspor'un Aliağa Belediyespor'dan da Ferhat ile prensipte anlaştığı bildirildi. Geçtiğimiz haftalarda da Aydınspor Şanlıurfaspor'dan Sami, Zonguldakspor'dan Erhan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Kaleci Serkan, Çaykur Rizespor'dan Savaş, Alanyaspor'dan Yılmaz, Denizli'den Berkay, Marmaris Belediyespor'dan da İbrahim'i renklerine bağlamıştı.
Öte yandan, cezalı olan Ahmet ve Salih'in de affedildiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?