29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bisikletçilerin kampı devam ediyor

Bisiklet Milli Takımı, çalışmalarına Aydın'da başladı. Şubat ayında Mısır'da yapılacak "Uluslararası Mısır Turu"na hazırlanan Bisiklet Milli Takımı, 31 Ocak tarihine kadar Aydın'da kamp yapacak.

Aydın'ı seçmelerindeki en büyük sebebin hava şartlarının uygunluğu olduğunu belirten Bisiklet Milli Takım Antrenörü Mutlu Erçelik, her gün 100 km antrenman yapacaklarını söyledi.

10-19 Şubat tarihlerinde Mısır'da yapılacak olan "Uluslararası Mısır Turu" bisiklet yarışmasına katılacak olan Bisiklet Milli takımı, 12 genç ve 12 büyük sporcusuyla Aydın'da kampa girdi. Aydın polisi nezaretinde Aydın- Nazilli ve Aydın-Söke karayolları üzerinde çalışmalarını sürdürecek olan sporcular, ilk kez bisikletleriyle antrenman yaptı.

Köşk ilçesinden Aydın merkeze kadar çalışmalarını sürdüren ekip, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda çalışmasını bitirdi. Günde iki kez bisikletle çalışma yapacak olan milli sporcular, 31 Ocak tarihine kadar toplam bin 130 km yol gidecek.

Çalışmaları değerlendiren Bisiklet Milli Takım Antrenörü Mutlu Erçelik, Aydın'ın havasından ve imkanlarından mutlu olduklarını söyledi. Çalışmaların başladığını kaydeden Mutlu Erçelik, "Aydın'ı iklim koşulu olarak antrenman yapabileceğimiz en uygun şehir olduğu için seçtik. İmkanlar güzel herşey antrenman yapmaya müsait. Burada iyi koşullar altından hazırlanıyoruz. Kamp bitiminden sonra Alanya'da 3-5 Şubat'ta gençler büyükler yol yarışı var. Bu yarışa katılacağız. Daha sonra Mısır'da Uluslararası Mısır Tur yarışması olacak. Asıl hazırlığımız Mısır turu için. Kampımızda 12 genç 12 büyük 24 sporcumuz var. En iyi şekilde hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 16:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?