30
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

Aydın Turizm'den atak

Aydın Turizm Seyahat Acentesi vizyon değişikliğine giderek, bazı otobüslerinde model yükseltti. Aynı zamanda yeni güzergahlara da seferlerin başladığını belirten Aydın Turizm Müdürü Niyazi Uzunkavak, tüm Aydınlıları yenilenen otobüslerle seyahate çağırdı.
Firmaya yeni alınan otobüsler bugün Aydın Atatürk Meydanı'nda sergilenerek halkın beğenisine sunuldu. Yeni alınan otobüslerin çağın gelişen teknolojilerine uygun olarak dizayn edildiğini ve Aydın Turizm olarak Aydınlılara en iyi hizmeti vermeye hazır olduklarını belirten şirket yetkilileri, yolcuların istekleri doğrultusunda yeniliklerin artarak devam edeceğini belirtti.
12 Yıl aradan sonra Aydın Turizm olarak Ankara-Aydın seferlerinin yeniden başladığını belirten Osman Çakır, bundan sonra her gün Aydın-Ankara arasında 09.00 ve 22.30 saatlerinde karşılıklı seferlerin başladığını belirterek, "Seferlere başlamadan önce yenilenen otobüslerimizi halkımızın beğenisine sunduk. Önümüzdeki hafta son model araçlarımızla bu seferlere başlayacağız. Amacımız Aydınlıların daha rahat ve huzurlu seyahat etmesini sağlamak" dedi.

..
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 16:12:27
Güncelleme :30 Kasım 2005 Çarşamba 16:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?