19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Okumanın yaşı olmadığını gösterdi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Meslek Yüksek Okulu'ndan (MYO) mezun olan 85 öğrenci arasında yer alan 48 yaşındaki Ali Dursun amca okumanın yaşı olmadığını bir kez daha kanıtladı. 

Okumanın yaşı olmadığını kanıtlayan 22 yıllık devlet memuru Ali Dursun, Söke Devlet Hastanesi'nde teknisyen olarak çalışırken, Söke Meslek Yüksek Okulu Otomotiv Bölümü"nden mezun oldu. Mezuniyet töreninde Ali Dursun'u eşi Günay Dursun yalnız bırakmazken, iki çocuk babası Ali Dursun'un bir çocuğu bu yıl ilk kez üniversite sınavına girecek. 

Eğitimin şart olduğunu ve insanın başına ne gelirse cahillikten geldiğini dile getiren 48 yaşındaki Ali Dursun, "Tam treni kaçırdım derken, ailemin desteği ile yeniden okullu oldum. Üniversite sınavlarını kazanmamdan sonra Söke Meslek Yüksek Okulu'nu bitirmenin sevincini yaşıyorum" dedi. Kendisine yardımcı olan tüm öğretim görevlilerine teşekkür eden Ali Dursun, okumanın yaşının olmadığını belirterek, genç öğrencilerin hayatta çok başarılı olmaları için kesinlikle eğitim görmelerini tavsiye etti.
.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2006 Salı 19:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?