1
Haziran
2024
Cumartesi
BOZDOĞAN - AYDIN

Sıra, öğrenmeye geldi

Aydın Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlıklar tarafından il genelinde başlatılan 'Bilgisayar Kampanyası' kapsamında Bozdoğan İlçesi'nde bilgisayarsız okul kalmadı.
Bozdoğan İlçesi'nin son bilgisayarsız okulu olan Kızılca köyü birleştirilmiş sınıflı İlköğretim Okulu düzenlenen törenle bilgisayarına kavuştu. Köy okulunda düzenlenen törene, Aydın Valisi Mustafa Malay, Bozdoğan Kaymakamı İrfan Demiröz, Milli Eğitim Müdürü Murat Taner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haili İbrahim Aktemur ve davetliler katıldı.
Törende konuşan Aydın Valisi Mustafa Malay, günümüzün artık bilgisayar ve internet çağı olduğunu belirterek, eğitimde bilgisayarın önemine değindi. Aydın'da son 2 ay içerisinde başlatılan kampanya çerçevesinde hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların desteğiyle toplanan binlerce bilgisayarın okullara teslim edildiğini belirten Malay, kampanyanın devam ettiğini ve herkesten bu kampanyaya destek beklediklerini söyledi.
Valiliğin başlatmış olduğu kampanyaya Bozdoğanlı hayırseverlerin büyük destek verdiğini belirten İlçe Kaymakamı İrfan Demiröz, ilçe genelinde bilgisayarsız hiç okul kalmadığını belirterek "Artık ilçemizin en ücra köşesine kadar tüm okullarımız ve öğrencilerimiz bilgisayarlı eğitime başladı. Tüm çocuklarımız çağımızın gereksinimlerine uygun olarak eğitim-öğretimlerine devam ediyor. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Bilgisayara kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Kızılca Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ise okula bilgisayar getiren Vali Malay ve protokol üyelerine çiçek vererek teşekkür ettiler.
.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 00:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?