18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

8 kilometrelik yol asfaltlandı

Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'ne bağlı Güney Köyü'nün 8 kilometrelik yolu asfaltlandı. Çalışmanın son etabından sonra düzenlenen törenle, köy yolu hizmete açıldı. Açılışa Aydın Köy Hizmetleri Müdürü Nurettin Yıldız, şube müdürleri, Köy Muhtarı Ali Güney, Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Ünal Sarıoğlu, Adnan Yıldırım, Adnan Elmacı ve Nazif Türköz'ün yanı sıra köylüler katıldı.

Aydın'da asfaltsız köy yolu kalmayacağını belirten Köy Hizmetleri İl Müdürü Nurettin Yıldız, hedeflerinin 3 yıl içinde Aydın'da asfaltsız yol bırakmamak olduğunu, bu kapsamda çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 2005 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde bu güne kadar 30 kilometre 1. kat, 150 kilometre 2. kat olmak üzere toplam 180 kilometre köy yolunun asfaltlandığını belirten Köy Hizmetleri İl Müdürü Yıldız, il genelinde sezon sonuna kadar yaklaşık 500 kilometre köy yolunun asfaltlanacağını kaydetti.

Bugüne kadar en büyük sıkıntılarının yol problemi olduğunu belirten Köy Muhtarı Ali Güney, "Köyümüze yol 1970'li yıllarda babam Nasuh Güney'in muhtarlığı döneminde gelmişti. 35 yıl aradan sonra ben muhtar seçildim. Yolun asfaltlanması da benim dönemime rastladığı için çok mutluyum" dedi.

Köylüleri adına yollarının asfaltlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Muhtar Ali Güney, Köy Hizmetleri çalışanları adına İl Müdürü Nurettin Yıldız'a çiçek sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 01:35:57
Güncelleme :10 Eylül 2005 Cumartesi 13:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?