19
Mayıs
2024
Pazar
BUHARKENT - AYDIN

Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Aydın İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Buharkent Çok Programlı Lisesi öğrenci temsilcisi Ahmet Can seçildi.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Erhan Aydın ve A.Tansel Sarayköylüoğlu'nun katılımlarıyla yapılan seçimde Söke temsilcisi Burak Erdem Şenarslan 2., Aydın temsilcisi Doğacan Dolunay Acar da 3. oldu. Yapılan seçimle Aydın İl Öğrenci Meclisi Başkanlığa seçilen Buharkent Çok Programlı Lisesi öğrenci temsilcisi Ahmet Can, 19 Mayıs Gençlik Haftasında Ankara'da, Türkiye Büyük Millet Meclisinde, yapılacak oturum ve seçimde Aydın ilini temsil etmeye hak kazandı.

Ahmet Can teşekkür konuşmasında, kendisine destek olan tüm öğrenci temsilerine teşekkür ederek okullarının sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Buharkent Çok Programlı Lisesi Müdürü Ahmet Sarınoğlu ise, demokrasiyi gençlere yaşayarak öğrenme fırsatı veren bu etkinliğin amacına ulaştığını, Buharkent Çok Programlı Lisesinin Ankara'da en iyi şekilde Aydın ilini temsil edeceğini ifade etti 

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2013 Perşembe 19:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?