26
Mayıs
2024
Pazar
BUHARKENT - AYDIN

Vali Vekili şaşırttı

Aydın Vali Vekili Celal Ulusoy, makam otosu yerine toplu taşımayı tercih etti. Vali vekili sıra dışı davranışıyla hem gazetecileri hem de kendisini gören vatandaşları şaşırttı.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Buharkent ilçesine giden Vali Vekili Celal Ulusoy, makam aracı yerine daha tasarruflu olacağını belirterek kendisini takip eden gazetecilerin minibüsü ile gitti.

Valilik önünde kendisini bekleyen makam aracı yerine gazetecileri taşıyan minibüse binince gazeteciler bir anda vali vekilini kendi araçlarında görünce önce şaşırdılar. Ardından Celal Ulusoy’a yer açtılar. Gazetecilerin olayı garipsediğini fark eden Vali Vekili Celal Ulusoy, kendisinin minibüsle gitmesinde şaşırılacak bir durum olmadığını söyledi.

Tasarruf ve trafik yoğunluğunu en aza indirmek için bu tür uygulamaların sürekli yapılması gerektiğini ifade eden Ulusoy, vatandaşların da kendi araçlarıyla trafiğe çıkmak yerine toplu taşıma araçlarına tercih etmelerini istedi. Makam aracını kullanmayarak küçükte olsa tasarruf yaptığını inandığını kaydeden Vali Vekili Ulusoy, “Makam aracını kullansaydım, bugün Buharkent’e iki araç gidecekti. Buna ne gerek var. Biz de insanız, sadece ismimizin önüne valilik sıfatı getirilerek normal insanlardan farklı bir insan olamayız. Her insan gibi ben de bugün toplu olarak gitmeyi uygun gördüm. Vatandaşlarımızda bireysel olarak trafiğe çıkmak yerine, toplu taşıma araçlarını kullansınlar” şeklinde konuştu.

Buharkent’e kadar gazetecilerle sohbet ederek giden Vali Vekili Celal Ulusoy, Buharkent Kaymakamlık binası önünde kendisini bekleyen ilçe kaymakamı ve beraberindekileri de makam aracı yerine basın aracından inerek şaşırttı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 16:07:31
Güncelleme :30 Mayıs 2009 Cumartesi 17:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?