17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Orucun ilk gününde elektirik kesintisi

Kuşadası'na bağlı 3 mahallede, Ramazan ayının ilk gününde elektrik kesintisi uygulanacak.
 
Menderes EDAŞ Aydın İl Müdürlüğü, Kuşadası'nın Değirmendere Mahallesi'nin tamamıyla Yavansu Mahallesi ve Karaova Mahallesi'nin bir kısmında Ramazan ayının ilk günü 8 saat süreyle elektrik kesintisi olacağını açıkladı.
 
Menderes EDAŞ Aydın İşletme Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuşadası'na bağlı Yavansu, Karaova ve Değirmendere Mahalleleri'ne elektrik sağlayan enerji nakil hatlarında gerçekleştirilecek şebeke bakım çalışması nedeniyle, Değirmendere trafosu, Prestij Otel, Aydın Aksan Sitesi, Rüyam Sitesi, Havuzlu kent, Dülger Petrol, Uydukent, Flora Apart, Naci Akdoğan İlkokulu ve Lisesi, Özcan Tekstil, Taşocağı, Volkswagen trafosuyla bu enerji nakil hatlarından enerji alan özel müşterilerin enerjileri 24 Eylül Pazar günü sabah saat 08.00'den itibaren kesilecek. Gün boyu sürecek olan enerji kesintisi, akşam saat 16.00'ya kadar sürecek.
 
Menderes EDAŞ Aydın İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 8 saat sürecek su kesintilerinin enerji hatlarında yapılan yenileme çalışmadan kaynaklandığı belirtilerek, vatandaşların mağdur olmamaları için önlem almaları istendi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 14:02:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?