19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Hemzemin geçitte tren kazası

Sultanhisar'da meydana gelen tren kazasında, 2 kişi yaralandı. 

Olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde nakliyecilik yapan Muzaffer Kara (44), yönetimindeki 09 NY 243 plakalı araçla Malgaç Deresi Köprüsü yakınlarında bulunan hemzemin geçitten geçmek isterken, Aydın'dan Denizli'ye gitmekte olan Ramazan Aslan yönetimindeki 32361 sefer sayılı motorlu trenin altında kaldı. Kamyonetin içerisinde bulunan şoför Muzaffer Kara ve Ekrem Doğanlı (37) kazadan yaralı olarak kurtarıldı. 

Kazada ağır yaralanan Muzaffer Kara, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken; kazaya karışan tren, 15 dakikalık rötarla seferine devam etti. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın el koyduğu olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 15:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAMZA KUBİLAY TUMEN IP: 85.104.152.xxx Tarih : 4.02.2007 20:36:48
O hemzemin geçitler ne canlar aldı biliyormusunuz?Allaha çok şükür bu kazada ölüm yok.Ama olduktan sonrada hiç bir kıymeti yok.Hangi yetkili duyacak sesimi okuyacak yazıyı bilmiyorum ancak birileri duysun lütfen!Eskiden ne güzeldi her hemzemin getti bi görevli vardı.Tren gececği zaman kapatılıyordu.Aydındaki teknolojiden Sultanhisar neden yararlanamıyor.Otomatik kapaklar Sultanhisara yada bu tür ilçelere neden yapılmıyo?İstasyon görvlilerini azalttınız onu anladık mailyet yaptınız ama doğuracağı sonuçları düşünmediniz.İNŞALLAH HEMEN BİR YAPIM YADA YAPTIRIM UYGULANIR!!!!