22
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 2001 yılında Rektörlüğe bağlı olarak iki yıllık eğitim-öğretimde bulunmak üzere kurulmuş ve 2002-2003 akademik yılında faaliyete geçmiştir.

Meslek Yüksekokulu; Teknik Programlar Bölümü ile İktisadi ve İdari Programlar Bölümü'nden oluşmaktadır. İlk olarak 2002-2003öğretim yılında dört programla faaliyete geçmiş olan Meslek Yüksekokulu, daha sonra 2004-2005 öğretinin yılında toplam dokuz programa ulaşmış ve 2005-2006 öğretim yılı itibariyle on programla faaliyetini sürdürmektedir. Meslek Yüksekokulunda eğitim dili İngilizce'dir. Yeterli İngilizce dili olmayan öğrenciler Yaşar Üniversitesi Hazırlık Okulu'nda bir yıllık İngilizce Hazırlık öğrenimine devam ederler.

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun amacı; günümüz bilgi çağında, küreselleşen dünyanın gelişen ve değişen iletişim teknolojisinden yararlanarak, teorik bilgi destekli ve teknolojik beceriye sahip üstün nitelikli ara eleman yetiştirmek; bilgi toplumuna geçişte, bölgemiz ve ülkemiz açısından küreselleşmenin gerektirdiği etkin ve aktif eğitimi vermektir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Üniversite Caddesi, No:35-37
Adres2 :Bornova / İzmir
Posta Kodu :35100
Telefon :0232-411 54 04
Faks :0232-411 50 20
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.