3
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

Kadir inanır iddialı konuştu

KADİR İNANIR YENİ DİZİSİ HAKKINDA İDDİALI KONUŞTU

Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır, çekimleri İzmir'de gerçekleşen yeni dizi 'İzmir Çetesi' hakkında bilgi verdi. Son dönemdeki dizi hikayelerinin birbirine benzediğine dikkat çeken İnanır, yeni dizisi ile iddialı olduklarını belirterek; "İzmir'e özgü bir hikaye. Bu dizi ile insanları hem güldürücek hem de düşündüreceğiz" dedi.

Yapımcılığını Yaşar İrvül, yönetmenliğini Murat Şeker'in gerçekleştirdiği İzmir Çetesi isimli dizinin başrol oyuncusu Kadir İnanır yeni dizisi hakkında iddialı konuştu. Yakın tarihte bir TV kanalında yayınlanacak olan İzmir Çetesi isimli dizide anahtarcı rolü ile bir esnafı canlandırdığını belirten İnanır, dizi senaryosunun kendine özgü hikayeden oluştuğunu belirterek rolü kabul ettiğini söyledi. Dizi hakkında bilgi veren İnanır, şöyle konuştu: "İzmir üzerine kurulu özgün bir hikaye. Bizim hikayemiz hiçbir hikayeden etkilenmeye dayalı değil. Tamamen özgün bir hikaye olduğu için ben de beğendim ve rolü kabul ettim."

USTA AKTÖR DİZİ SEKTÖRÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Dizinin senaryosu hakkında bilgi veren İnanır; sözlerine şöyle devam etti: "Bizim çete, halkın içindeki insanların var oluşunun savaşı içerisinde. Başlarına gelen tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çete kuruyorlar. Robin Hood gibi bütün soyguncuları soyarak halka dağıtıyorlar. Kim kan emiyorsa onları soyuyorlar."

Son dönemlerde iddialı yapımlar ile izleyici beğenisine sunulan diziler hakkında da değerlendirmede bulunan İnanır, şunları söyledi: "Dizi sektöründe hikayeler iç içe sıkışıyor ve birbirine benziyor. Biz de onların içine böyle bir melodram koyduk. İnsanları hem güldüren, ağlatan hem de düşündüren bir hikaye olsun istedik."

Kadir İnanır'ı Konak Meydanı'ndaki dizi setinde gören İzmirliler, ünlü oyuncu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

KADİR İNANIR YENİ DİZİSİ HAKKINDA İDDİALI KONUŞTU
KADİR İNANIR YENİ DİZİSİ HAKKINDA İDDİALI KONUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 15:11:02
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 15:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?