3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu


İzmir Valiliği, devlet-vatandaş işbirliğinin güzel örneklerinden birisine daha sahne oldu. Bu hafta da İzmir’in ünlü Kapancıoğlu Ailesi’nin en yaşlı üyelerinden Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu, Karşıyaka’ya bir ilköğretim okulu yaptırmak üzere Vali Alaaddin Yüksel’le protokol imzaladı.

Valilikteki imza töreninde konuşan Vali Alaaddin Yüksel, İzmir’in en eski ailelerinden Kapancıoğlu Ailesi’nin en yaşlı üyesi 85 yaşındaki Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu’nun gönlünün İzmir’le beraber attığını belirterek, "Devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden birini sergilediler. Devletim ve milletim adına, İzmirliler adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. İzmirlilik budur. Bayan Kapancıoğlu da, güzel İzmir’in güzel insanlarından birisidir" dedi.

Karşıyaka Örnekköy Mahallesi’nde 6 bin 350 metrekare alan üzerine yaptırılacak olan 21 derslikli ilköğretim okulunun 200 milyar liraya malolacağı ve "Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu" adı verileceği belirtildi. Protokole hayırsever Kapancıoğlu ile Vali Yüksel imza koydular.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar