3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Yüksel Özgören


Karşıyaka Belediyesi tarafından hayırsever Yüksel Özgören’in katkılarıyla yaptırmakta olduğu huzurevi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Şebnem Tabak, inşaatın 2002 yılı başına kadar bitmesini ve huzurevinin hizmete girmesi planladıklarını söyledi.

Karşıyaka Belediyesi Yüksel Özgören Huzurevi’nin 70 bin metrekarelik bir alan üzerinde ve 9 bin metrekare kapalı alana sahip olacağını kaydeden Başkan Şebnem Tabak, "Karşıyaka emeklilerin fazla tercih ettiği bir ilçe. Huzurevine büyük gereksinim var. Örkenköy’de başlatılıp, daha sonra adeta kaderine terk edilen huzurevi projesi, kısa sürede büyük bir ilerleme kaydedilerek, duvarları ve çatısı tamamlandı. Odaların iç döşemesi ile kapı ve pencereleri yapılmaktadır. Hizmete girdiğinde düşük bir ücretle çalıştırmayı planlıyoruz. İşletmesini, hayırsever kişi ve kurumlarla birlikte yapacağız" diye konuştu.

2002 yılında hizmete girmesi planlanan huzurevinde tiyatro ve konferans salonu açılacağı, odaların ise 1, 2, 3 ve 4 kişilik olacağı bildirildi. Huzurevinde, sağlık, acil yardım ve fizik tedavi ünitesi, rehabilitasyon bölümü, kütüphane, müzik, dinlenme, sohbet odaları ve yemek salonları ile el sanatları atölyesi de bulunacak. Huzurevinin çevre düzenlemesinin de önümüzdeki günlerde başlacağı belirtildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar