24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Genç kız gelinliğiyle uğurlandı

İzmir'in Balçova İlçesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki 1 aylık nişanlı genç kız Nadire Sıvacı'nın cenazesi, gelinliğiyle beraber gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada iki kolu kırılan nişanlı gencin ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Kaza, dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Gaziemir'den Balçova istikametine 35 AP 2323 plakalı otomobiliyle giden Nuri Çipil, iddiaya göre bir otomobilin sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyreden Gökhan Alpsoy'un kullandığı 35 VA 23 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada hurda yığınına dönen otomobilin içinde bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Nadire Sıvacı olay yerinde hayatını kaybederken, 1 aylık nişanlısı Nuri Çipil çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Nadire Sıvacı'nın cenazesi hastane morgundan alınarak Balçova Esendere Camii'ne getirildi. Gelinliğe sarılı tabutunun yer aldığı cenazede genç kızın yakınları gözyaşlarını tutamazken, çiftin bu yıl içerisinde düğün yapacakları belirlendi. Yakınları tarafından talihsizlik olarak nitelendirilen kazanın ardından, hastanede tedavi gören Nuri Çipil'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. İkindiyi müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nadire Sıvacı'nın cenazesi, Balçova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 21:03:13
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 12:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu bozeli IP: 78.175.60.xxx Tarih : 19.10.2008 17:10:11

bu habere diyecek bir şey bulamıyorum bu sorumsuz insanın ceza almadan dışarda elini kolunu sallayarak gezmesi ve başkalarınında canına hala kasdedecek olması çok acı bu devletin savcısı hakimi yok mu nasıl ceza almıyo lütfen bu konuda birileri bişi yapsın ve öğrendiğime göre kazadan 6 ay geçmeden başka biriyle evlenmesi acaba kasten mi öldürdü sorusunu getiriyor aklıma neyse allah ailesine sabır sevdiklerine uzun ömürler versin