2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucu operasyonu

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde eğlence yerlerine baskın düzenleyen polis, esrar, kokain ve Extacy hap ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin gözde turistlik bölgelerinde asayişi sağlamak için çalışmalarını sürdüren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği Narkotik ekipleri, dün akşam Hürriyet Caddesi Barınak Cafe önünde Barış Bağlama'yı (31) durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 7 gram kokain, 6 gram esrar ve 3 adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan Bağlama, "uyuşturucu hap bulundurmak ve satmak" suçlarından savcılığa sevk edildi. Bağlama, savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlarını sürdüren polis, gece saatlerinde Ayayorgi Koyu üzerindeki bir eğlence merkezine de baskın yaptı. Baskında esrarlı sigara içtiği tespit edilen E.P. (47) gözaltına alındı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 41 gram esrarlı bitki kırıntıları ile 35 Al 8479 plakalı otosunda yapılan aramada sigara kağıdına sarılı 2.88 gram kenevir bitkisi ele geçirildi. İfadesi alınan E.P, savcılığa sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 09:52:11
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 13:27:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?