16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Boğazlarını kestiler!

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, 2 kişi silahla vurulduktan sonra boğazları kesilerek öldürüldü. Olayla ilgili 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Çiğli 8860 Sokak ile 8704 Sokak kavşağında dün gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Anadolu Caddesi'ndeki bir birahanenin sahibi İbrahim Çoban (36) ile yanında çalışan yeğeni Engin Çoban (22), Metin Özçelik (36), Cemil Koyuncu (28) ve Atilla Eroğluer (32) ile Nesrin Bektaş (25) ve yanındaki arkadaşı Zeki Tercanlı (36) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Nesrin Bektaş ve Zeki Tercanlı'yı birahanenin önünden kovalamaya başlayan 5 kişilik grup, iki genci ara sokakta sıkıştırdı. Şahıslar, tabancayla yaraladıkları iki genci daha sonra boğazlarından bıçakla keserek öldürdü. İki gence ateş edilmesi sırasında seken kurşunlar nedeniyle sol bacağından yaralanan Atilla Eroğluer ve sol kalçasından yaralanan Engin Çoban ise, arkadaşları tarafından otomobille Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Cinayet olayının ardından geniş çaplı araştırma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri, hastaneye yaralananları getiren birahane sahibi İbrahim Çoban, Cemil Koyuncu ve Metin Özçelik'i gözaltına aldı. 3 kişi, ifadeleri alınmak üzere Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na götürüldü.

Ölen Nesrin Bektaş'ın üzerinden ise birahanelerde çalıştığına dair bir çalışma karnesi çıktı. Hafif yaralanan Atilla Eroğluer ile hayati tehlikesi bulunan Engin Çoban'ın ise tedavilerinin ardından gözaltına alınacakları belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 10:40:21
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 01:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?