16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Et pişmeyince kasabın camlarını kırdı

Çiğli'de bir kasaptan et alan vatandaş, etin bir türlü pişmemesi üzerine sinirlenerek gece kasap dükkanının camlarını kırdı. Çılgın vatandaş, daha önce aynı kasaptan et aldığını ama yine pişmediğini söyledi.

Olay, 8001 Sokak 3 numaradaki Hüseyin Bayram'a ait kasap dükkanında gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, elektrikçilik yaparak geçimini sağlayan Salih Özcan, kasaptan yarım kilo dana kıyması ve 8 parça pirzola satın aldı.

Aldığı etleri eve götüren Salih Özcan, eşinin etlerin bir türlü pişmediğini söyleyerek, "Bu etleri köpekler bile yemez" demesi üzerine sinirlendi. Gece kasabın önüne gelen Özcan, taşla vurarak kasabın camlarını kırdı ve 6 koli yumurtayı da cam tezgaha fırlattı. Kasaptan herhangi bir mal almayan Özcan, daha sonra polisi aradı. Karakola götürülen ve alkollü olduğu belirlenen Özcan, işlemlerin tamamlanmasının ardından sabah adliyeye sevk edildi. Özcan, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Aynı kasaptan daha önce de et aldığını ancak etlerin bir türlü pişmediğini ifade eden Özcan, "Olaydan 2-3 gün önce aynı kasaptan et almıştım, eve getirdim ama bir türlü pişmedi. Etleri kasaba geri götürdüm ama benimle ilgilenmediler. Olay günü de yine aynı kasaptan çocuklarım için et aldım. Eve getirdiğim etler bu kez yine pişmedi, eşim de sinirlenerek etleri köpeklerin bile yemeyeceğini söyleyince çılgına döndüm. Evden çıkıp kasaba geldim, ama kapalıydı ben de camlarını kırdım. Benim kötü bir niyetim yoktu, kasabın zararı neyse karşılamaya hazırım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 16:50:07
Güncelleme :28 Temmuz 2005 Perşembe 17:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?