17
Haziran
2024
Pazertesi
YAŞAM

SYDV 28 çocuğu sünnet ettirdi

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Çiğli Sivil Toplum Kuruluşları Platformu işbirliği ile 28 fakir çocuk sünnet ettirildi.

Karaman Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye, Çiğli Kaymakamı A. Selami Abban, Platform Başkanı Çiğli Erzurumlular Derneği Başkanı Vehbi Çınar, AKP Çiğli İlçe başkanı İlyas Eroğlu, diğer dernek başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile sünnet çocuklarının yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çiğli Kaymakamı A. Selami Abban, sivil toplum kuruluşlarını desteklediklerini ve Çiğli'de sosyal dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmeye çalıştıklarını belirterek, "İlçemizdeki yardıma muhtaç ailelerimize eğitim imkanları sunuyoruz, geçim temini sağlıyoruz, bayramlarda yardımlar, tıbbi destekler ve kış aylarında da kömür yardımı yapıyoruz. Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarımızla dayanışma içersinde, sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Herşey Çiğli'miz için" dedi.

Törende daha sonra Kaymakam Abban tarafından sünnet çocuklarına birer kol saati hediye edildi. AKP İlçe Teşkilatı ise çocuklara birer çeyrek altın taktı. Gece, pasta kesimi ve müzikli eğlence ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 12:21:49
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 11:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?