18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET
Belediye Sayfaları

Durak, muhtarları dinledi

İzmir'in Karşıyaka İlçesi Belediye Başkanı Cevat Durak, muhtarlar toplantısı düzenledi. Toplantıda Karşıyaka Belediyesi çalışmalarını ve projelerdeki aşamaları anlatan Durak, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi.

Bostanlı Park Kafe'de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, muhtarların çalışma binalarına ihtiyacı olduğunu belirten Cevat Durak, "İzmir genelinde tek tip muhtarlık ofisleri olması için Konak, Bornova, Karşıyaka Belediyesi olarak görüşmeler yaptık. Karşıyaka'da ilk etapta Bayraklı'da 10 adet muhtarlık binasının inşasına başlıyoruz. Daha sonra 3 ayrı semtte içlerinde çok amaçlı bir salon, İzsu-Tedaş vezneleri, çamaşır yıkama yeri bulunan büyük tip, semt evi şeklinde muhtarlık binaları yapacağız. Vatandaşa hizmet eden muhtarlarımızın çalışabileceği ortamın da uygun olması gerekir. Kendi imkanlarımızla bunu sağlayacağız" dedi.

Karşıyaka'nın öncelikli sorunlarının sırayla çözüleceğini kaydeden Belediye Başkanı Cevat Durak, "Tamamlayamayacağım hiçbir projeye başlamayacağım. Altyapısı tamamlanan tüm projeleri bitireceğim. Mahallelerimizdeki eksikliklerin önemli bir bölümü, tek tek çözülecektir" dedi.

Muhtarlar da yapılacak hizmetler için Cevat Durak'a teşekkür ederek, yaya kaldırımlarının işgal edilmesinden yakındı. Muhtarlar, çöp konteynırlarının mahalle sakinleri tarafından sürekli yerlerinin değiştirildiğini belirterek cepler oluşturulmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 15:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?