28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Hırsızlar havalandırmaya sıkıştı

İzmir'in Konak İlçesi'nde bir apartmana giren hırsızlık zanlıları, havalandırma boşluğunda sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisle pazarlık yapmaya çalışan zanlılar, güçlükle ikna edilerek bulundukları yerden çıkarıldılar.

Olay, saat 02.30 sularında Mithatpaşa Semti 408 Sokak 302 numaralı Birlik Apartmanı'nda meydana geldi. Ahmet Elmas (17) ve Gökhan Çırak (20) isimli iki zanlı, girdiklari binanın havalandırma boşluğunda sıkışıp çıkamayınca apartman sakinleri tarafından farkedilerek polise ihbar edildi.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine AKS-110 ekipleri ile polis olay yerine geldi. Polis ekipleri havalandırma boşluğunda bulunan Elmas ve Çırak'ı çıkarmak için uzun süre ikna etmeye çalıştı. Kaçma şansı bulamayan şahıslar polisle pazarlık yapmaya başladı. Zanlılar, havalandırma boşluğundan çıktıktan sonra serbest bırakılmalarını istedi.

Bu arada olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına hakaret ve küfür eden şahıslar, zaman zaman etraftaki camları kırarak olay çıkardı. Polis ekiplerinin 4 saat süren ikna çalışmaları sonucu bulundukları boşluktan çıkan şahısların alkollü olduğu gözlendi. Çıkarılan zanlılar, ekip otosuna bindirilirken basın mensuplarına saldırdı.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 13:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?