1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Mobilya atölyesinde yangın

Konak'ta bir mobilya atölyesinde çıkan yangında, büyük çapta maddi zarar meydana geldi. Yeşildere yolundaki koltuk ve kanepe üretimi yapan Mesut Bayram'a ait Hasyün Mobilya Atölyesi'nde önceki gece saat 01.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Atölyeden alevler çıktığını gören vatandaşlar, itfaiye ve polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına su sıkarak müdahale ederken, içeride gece bekçisi olarak kalan Rıza Yunus AKS 110 ekipleri tarafından demirler kesilerek kurtarıldı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye aracıyla, görevlilerin katıldığı yangın söndürme ve soğutma çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü. İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Son anda yanmaktan kurtulan bekçi Rıza Yunus, 2 katlı olan mobilya atölyesinin yönetim bölümü olan üst katta istirahata çekildiğini, o sırada alt kattaki üretim bölümünden dumanlar çıktığını söyledi.

Olay yerine gelen atölye sahibi Mesut Bayram ile eşi Selma Bayram ve sekreteri Hülya Kartal ise, gördükleri manzara karşısında şok geçirdi. Fenalık geçiren Hülya Kartal'a ambulansta sağlık görevlileri müdahale ederken, güçlükle sakinleştirilen Mesut Bayram, bekçi Rıza Yunus'a tepki gösterdi.

Yangının kesin çıkış nedeninin, bilirkişi incelemesi sonucunda netlik kazanacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 13:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?