18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

'Oyunlar Parkı' açıldı

Konak Belediyesi tarafından düzenlemesi gerçekleştirilen "Radar Yolu" ile "Oyunlar Parkı-2005" hizmete açıldı.

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, Temmuz ayında başlayan çalışmaların bir ay gibi kısa sürede çok yoğun bir tempo sürdürülerek tamamlandığını belirtti. Bölgenin Balçova sınırları içerisinde kalmasına karşın, çalışmaların Konak Belediyesi tarafından vatandaşlara hizmet götürmek anlayışıyla yapıldığını hatırlatan Başkan Tunçağ, 1.5 kilometre uzunluğundaki Radar Yolu'nun 4 bin ton asfalt 3 bin 500 metre kare parke ve 6 bin adet bordür kullanılarak 273 bin YTL'na tamamlandığını söyledi. Tunçağ, Radar Yolu'nun kenarlarına, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen 600 adet gelişmiş Akçaağaç fidanlarının dikildiğini belirtti.

Radar Yolu'nda düzenlenen törenin ardından Eskiizmir Ali Fuat Erden Mahallesi'nde yapımı tamamlanan "Oyunlar Parkı-2005"in açılışı gerçekleştirildi. Yaklaşık beş dönümlük bir alana yayılan parkın 80 bin YTL maliyetle tamamlandığını ifade eden Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, çocuk oyun alanları, oturma grupları ve yürüyüş yollarıyla bölgeye ayrı bir güzellik katan Oyunlar Parkı'nın vatandaşlar tarafından korunmasını istedi. Tunçağ, bu bölgeye sürprizleri olduğunu ve bunları daha sonra ki günlerde açıklayacağını söyledi.

Başkan Tunçağ, Ali Fuat Erden Mahallesi'ne ayrıca çamaşırhane ve sosyal tesis yapımının planlandığını, bölgeye mini bir futbol sahasının yapılması için de çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi. Yeniden düzenlenen Radar Yolu'nun hizmete girmesi ve Oyunlar Parkı'nın açılış törenlerine Konak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu'nun yanısıra, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun, Konak İlçe Başkanı Sıtkı Kürüm, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 16:13:08
Güncelleme :9 Ağustos 2005 Salı 16:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?