3
Haziran
2024
Pazertesi
SELÇUK - İZMİR

Aqua Fantasy'e TUI'de altın ödül

Avrupa'nın ve dünyanın lider tur operatörlerinden ve en büyük turizm acentelerinden biri olan TUI TRAVEL PLC, Kuşadası ile Selçuk ilçesi arasındaki Pamucak mevkiinde bulunan Aqua Fantasy Hotel ve Su Parkı'nın geçen sezon müşterilerine sunduğu hizmet kalitesinin bütününü ve konaklama konforunu, altın ödül ile onurlandırdı. Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak ve Genel Müdürü Haluk Alay, en iyi konaklama tesisi dalında verilen altın ödülü, Bodrum'da düzenlenen törende, TUI Türkiye Manegeri Paula Sullivan'ın elinden aldı.

Aqua Fantasy Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, Avrupa'nın en büyük turizm şirketi olan TUI'nin yaptığı değerlendirmede, otelde konaklayan misafirlerin ilgi ve beğeni düzeyinin çok yüksek çıktığını belirterek, "Ülkemiz turizmi adına çok önemli ve büyük bir ödül aldık" dedi. Altıparmak, TUI ve First Choice ile çalışan oteller arasında sadece en üstün müşteri memnuniyeti değil, konaklayanlar tarafından aynı zamanda en az şikayet edilen otel olduklarını da belirtti.

Aqua Fantasy'nin, TUI ve First Choice birleşmesi ile oluşan Dünya'nın en büyük tur operatörünün çalıştığı oteller arasında, su parklı hotel kategorisinde, Türkiye'de yer alan ilk ve tek otel olduğunu belirten Altıparmak, "2004 yılında başlayan yatırımla birlikte, Aqua Fantasy'nin yatak kapasitesinin çok yüksek olması ve Avrupa'nın en büyük Aquaparklı hoteli konumuna gelmemiz, Ege Bölgesine turizmine büyük katkı sağlamış durumda. Bize gelen yurt dışı yolcu yoğunluğundan dolayı, İzmir Adnan Menderes havaalanına eklenen yurt dışı direk uçuşların sayısı kayda değer şekilde arttı. Bu uçuşlardan, şu anda tüm bölge otelleri ve otel dışındaki çeşitli yan meslek grupları büyük yarar sağlıyor. Uçak sayısının artması ile Kuşadası yeniden yabancı gruplar için cazibe merkezi oldu. Bölge otellerindeki doluluk oranı, şimdiden Antalya otellerinden çok daha yüksek seviyeye ulaştı. Efes Antik Şehri ve Meryemana daha fazla gezilmeye başlandı. Kuşadası'na ve Selçuk'a olan yabancı konaklama talebinin, önümüzdeki yıllarda
yüzde 50 oranında daha artacağını düşünüyoruz" dedi.

- AQUA FANTASY OTEL
Aynı zamanda Avrupa'nın da en büyük su parklı oteli olan Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA, Selçuk Pamucak sahilinde 190 dönüm üzerinde yer alıyor. Otel ve su parkı olarak iki ayrı bölümde işletilen otelde konaklayanlar, bu parkına ücret ödemeden geçiş yapabiliyorlar. Otel kısmında iki SPA merkezi, biri kaydıraklı olmak üzere iki kapalı, çok sayıda açık yüzme havuzları yer alıyor. Biner kişilik iki ayrı ana restoranı bulunan otelde, çeşitli ülkelerin damak zevklerine hitap eden 5 A La Carte restoran bulunuyor. Otelde aktivite salonları ve bowling merkezi de yer alıyor.

- DÜNYANIN EN İYİ 3 SU PARKI ARASINDA YER ALIYOR
Türkiye'nin bir numaralı su parkı olan Aqua Fantasy Su Parkın'da ise 7 ayrı dalganın yaratıldığı dalga havuzu, 350 metre uzunluğunda eğlence nehri, her yaş grubuna uygun 30'a yakın kaydırak, havuzlar, eğlence alanları, restoranlar ve otopark bulunuyor. Aqua Fantasy Su Parkı, İngiliz gazetelerinde "Dünyanın en keyifli işini yapan adam" olarak röportajlarına yer verilen First Choice grubunun denetçisi Tony Lynch tarafından, geçtiğimiz aylarda Dünya'nın en başarılı 3 aquaparkı arasında gösterilmişti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 09:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?