18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUK - İZMİR

Vali son kontrolleri yaptı

İzmir Valisi Cahit Kıraç, 21 Aralık öncesi son kontrolleri yapmak üzere Şirince köyüne geldi. Vali Kıraç, köyün tüm önemli noktalarını gezip, esnafla sohbet etti.

Maya Takvimine göre 21 Aralık'ta kıyamet kopacağı yönündeki iddialara kapsamında yer yüzünde zarar görmeyecek iki yerleşim yerinden biri olan İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı tarihi Şirince köyünde son hazırlıklar tamamlandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Şirince köyünde 21 Aralık'ta yaşanabilecek olumsuzluklara karşı jandarma ekipleri geniş çapma tatbikat yapmıştı. Bu kapsamda eğitimli köpekler ile köyün her noktasını arayan ekipler, köyün belli noktalarında ise nöbet tutmuşlardı.

Bu çalışmanın hemen ardından İzmir Valisi Cahit Kıraç, çalışmaları yerinde incelemek ve durum kontrolü yapmak üzere Şirince köyüne geldi. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve İzmir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Fikret Kahraman ile birlikte Şirince Köyünün her alanını gezerek kontrol eden Vali Kıraç, Jandarmadan da asayiş ve güvenlik tedbirleri hakkında bilgiler aldı.

Şirince'de yaklaşık üç saat kalan Vali Kıraç, Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı ve İzmir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Fikret Kahraman ile bir araya gelerek, 20-21-22 Aralık tarihlerinde yaşanması beklenen üç günlük yoğunluk çerçevesinde son çalışmalar konusunda durum değerlendirmesi yaptılar 

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2012 Salı 11:09:17
Güncelleme :18 Aralık 2012 Salı 11:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?